Marşul pentru Viaţă

2 februarie 2014 – a doua manifestație a mișcării La Manif Pour Tous: manifestul acesteia

manif

Noua manifestație a organizației La Manif Pour Tous:

Toți la Paris – duminică, 2 februarie!

Familiile se mobilizează împotriva familifobiei!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Proiectul de lege «Familia», conceperea copiilor fără implicarea unui tată (PMA pentru cupluri formate din femei), mame surogat, răspândirea ideologiei genului în școli, reducerea concediului parental, fiscalitatea acționând împotriva familiei (desființarea impozitării conjugale – mai avantajoasă decât impozitarea individuală, scăderea coeficientului familial…): a venit vremea să punem capăt tuturor acestor proiecte LGBT (Lesbiene, Gay, Bisexuali, Transsexuali) și anti-familie pe care le pregătește guvernul în fuleul legii Taubira (căsătorie și adopție pentru cupluri formate din persoane de același sex), a cărei abrogare (fără posibilitatea acțiunii retroactive) este cerută de organizația La Manif Pour Tous.

După manifestațiile naționale din 2013 (13 ianuarie, 24 martie și 26 mai), La Manif Pour Tous îi invită pe toți cetățenii să revină la Paris duminică, 2 februarie 2014, pentru a apăra familia, care astăzi este atacată. «Ne-am luat angajamentul să nu cedăm sub nicio formă. Ne ținem de cuvânt, ieșind în stradă pe 2 februarie», subliniază Albéric Dumont, student și Coordonator General al organizației La Manif Pour Tous. «Simpatizanții noștri așteaptă cu nerăbdare această manifestație. Echipele locale se află în acest moment în plină organizare a logisticii, trenuri speciale și sute de autocare fiind disponibile pentru a permite unui număr cât mai mare de cetățeni să fie prezenți și să  apere familiile și copiii», a adăugat Dumont.

Înmulțirea atacurilor împotriva familiei slăbește și mai mult coeziunea națională. De aceea a sosit vremea să tragem semnalul de alarmă. «În pericol de a fi în stradă, însă deja în stradă! Este nevoie urgentă de mobilizare», ne atenționează Camel Bechikh, purtătorul de cuvânt al organizației La Manif Pour Tous și al asociației Fils de France (Fiii Franței), implicat de luni de zile în activitatea de teren, în cartiere. De aceea, La Manif Pour Tous îi cheamă pe toți cetățenii să reacționeze în masă, cu determinare și într-o manieră pașnică, în concordanță cu toate manifestațiile sale precedente.

Iar această nouă zi de mobilizare nu va fi numai națională, ci va depăși granițele. «Toate aceste proiecte LGBT și anti-familie au prins contur în Franța, însă și la nivelul Uniunii Europene. În consecință, pentru a construi o opoziție eficientă, trebuie să acționăm în acord cu celelalte state membre. De aceea, manifestațiile vor fi organizate simultan și în alte capitale europene: Bruxelles, Madrid, acum și Roma…și alte țări ne vor urma», declară cu bucurie doamna Ludovine de la Rochère, Președinte al organizației La Manif Pour Tous.

Aceste manifestații vor avea loc cu două zile înainte de votul Parlamentului European în ceea ce privește platforma LGBT (Lesbiene, Gays, Bisexuali și Transsexuali), care prezintă viitoarele revendicări (raportul Lunacek) ale acestui grup de presiune ultraminoritar. «Am demonstrat, odată cu respingerea de către Parlamentul European a Raportului Estrela, că putem câștiga. Vom învinge!» a adăugat doamna Ludovine de la Rochère.

Este prea mult ! Ajunge !

Mobilizare generală împotriva proiectelor LGBT și anti-familie

Fiecare voce contează în lupta pentru apărarea familiei!

Autocare și trenuri speciale sunt disponibile din toate departamentele.

 

Informații pe www.lamanifpourtous.fr

Ne găsiți pe

•       www.lamanifpourtous.fr

•        https://twitter.com/LaManifPourTous

•        https://www.facebook.com/LaManifPourTous

 

Traducere: Ioana Nichifor

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button