Marxism cultural

Activiștii LGBT vor să trimită feministele „exclusive” și oponenții în Gulag, o instituție „umanitară” de reeducare

de Mirela Florescu, Stiripentruviata.ro

Studenții activiști LGBTQ de la Universitatea Goldsmiths din Londra au atacat pe Twitter o profesoară feministă, spunând că pot aranja ca ea și toți oponenții lor să fie „trimiși în Gulag”, informează The Daily Telegraph.

Motivul a fost faptul că feministele se opun cerinței acestor activiști de a li se permite bărbaților din campus care „se simt” femei să folosească toaletele, vestiarele și dormitoarele femeilor.

Grupul LGBTQ a scris pe Twitter:

Ideile TERF-elor* și bigoților anti-trans *ucid* literalmente și trebuie eradicate prin re-educare.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

* „TERF” = „Trans-Exclusionary Radical Feminist”
(„feministe radicale care exclud/discriminează persoanele trans”)

Ei au mai explicat că „propaganda CIA” este vinovată de murdărirea imaginii Gulagului, care în realitate era o instituție „umanitară” de reeducare:

Sovieticii au abolit pedeapsa cu moartea și cea mai lungă condamnare era de 10 ani. Pedeapsa capitală [sic!] era rezervată pentru cele mai cumplite crime. Sistemul penal a fost transformat într-unul de reabilitare care se autosusținea, mult avansat față de noțiunea capitalistă de închisoare din Occident.

Studenții au mai susținut pe Twitter că deținuții erau plătiți pentru munca lor și aveau acces la

cursuri, biblioteci, aveau cluburi editoriale care scoteau reviste, de sport, teatru și dans.

Liga Studenților de la Universitatea Golsmiths din Londra a semnat ulterior o declarație care condamna afirmațiile colegilor lor LGBTQ.

Nu este grav că studenții LGBTQ nu știu ce gen sau ce orientare sexuală au. Nici măcar nu este grav că nu cunosc istoria și ce erau cu adevărat lagărele sovietice. Ceea ce este cu adevărat grav este că li se permite să rescrie și istoria, și ADN-ul uman – pentru întreaga societate, care mai nou pretinde a se adapta la fanteziile lor. Istoria și prezentul se rescriu sub ochii noștri mai rapid și mai agresiv decât le-au rescris sovieticii în decenii. Cu acceptul nostru.

Culmea politicilor gender. Lesbienele amenință că ies din mișcarea LGBTQ: „Un bărbat nu poate fi lesbiană”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button