Marxism cultural

Propaganda ateistă din școlile comuniste era o glumă față de agenda neo-marxiștilor

Un român care muncește ocazional în Marea Britanie a povestit pe o rețea de socializare ce se întâmplă cu educația în această țară. Începând din septembrie 2020, în această țară va intra în vigoare o lege care le interzice părinților să mai decidă cu privire la valorile în care vor să-și crească copiii.

„70 de școli din Marea Britanie cer ajutor guvernului pentru a face față protestelor părinților revoltați din cauza îndoctrinării copiilor cu ideologia de gen încă din clasele primare. Propaganda LGBT, care se face deocamdată doar în anumite școli, va fi obligatorie din Septembrie 2020, după ce legislația care garantează dreptul exclusiv al părinților de a-și educa copiii conform propriilor valori religioase și morale a fost modificată recent”, scrie românul.

El continuă, explicând ce fel de materiale studiază copiii la școală, pentru a-și însuși valorile impuse de agenda neo-marxistă:

„Cartea Eu, mama și mămica, doi pinguini masculi care se iubesc, un tată care îi spune băiatului-prințesă cât de bine îi șade cu rochie și alte asemenea obscenități ar fi învățat fetele mele dacă le ofeream ”educație britanică”. Propaganda ateistă din școlile noastre comuniste era o glumă în comparație cu agenda neo-marxiștilor occidentali”, concluzionează românul.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button