avort

8 lucruri ignorate de mass-media după atacul de la clinica Planned Parenthood din Colorado Springs

39832303feld_20011207_00634.jpg

  1. Atacatorul figura în lista de alegători CA FEMEIE.
  2. Atacatorul NU era implicat în activitatea pro-viață sau anti-avort.
  3. La centrele Planned Parenthood, pe care mass-media de mainstream insistă să le numească „centre de sănătate” (după cum ele însele se promovează), NU se oferă niciun fel de servicii de sănătate pentru femei (mamografii pentru identificarea cancerului de sân, consultații și analize pentru femeile însărcinate care vor să păstreze copilul etc), ci doar servicii de avort.
  4. Planned Parenthood comite zilnic violență asupra copiilor prin practica avortului prin „naștere parțială” (stimularea unei nașteri premature și uciderea copilului cât timp are capul încă în corpul mamei), în urma procedurii născându-se adesea bebeluși prematuri viabili care apoi sunt uciși pentru a li se recolta organelle și țesuturile, după cum reiese din filmările cu camera ascunsă și mărturiile făcute publice în vara anului 2015.
  5. Majoritatea deținătorilor americani de arme de foc NU urăsc polițiștii, ci dimpotrivă, sprijină forțele de menținere a ordinii.
  6. Probabilitatea de a fi ucis într-un atac armat într-un loc public din SUA este mai mică decât cea dea fi lovit de trăznet.
  7. Sintagma „controlul armelor” promovată de Președintele Obama se va concretiza într-un monopol de stat asupra armelor.
  8. În 2015, în orașul Chicago, care are una dintre cele mai dure legislații de control al armelor din SUA, au avut loc aproximativ 2.700 de atacuri armate.
Surse: Breitbart, Natural News, LifeNews, Students For Life, Life Site News


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button