avortsarcină

6 imagini de o frumusețe tristă, care te pot afecta emoțional. Copilașii avortați în primul trimestru de sarcină sunt pe deplin formați

Progresele științei și ale imagisticii medicale ne confirmă astăzi ceea ce nu se știa cu câteva decenii în urmă: copilul este pe deplin format în primul trimestru de sarcină.

Din nefericire, imaginile triste ale copiilor căzuți victimă avortului confirmă aceasta, în timp ce femeile care se văd nevoite să recurgă la alegerea avortului încă nu cunosc acest adevăr.

Dr. Anthony Levatino, un medic american care a făcut 1.200 de avorturi înainte să renunțe să mai practice această procedură, explică în ce constă avortul în primul trimestru de sarcină.

VIDEO subtitrat

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Aparatul de aspirație dezmembrează copilul micuț și pe deplin format cu o putere de 10-20 e ori mai mare decât cea a aparatului folosit la curățarea locuinței. Iar cercetările recente aduc argumente solide că un copil nenăscut simte durerea încă din primul trimestru de sarcină.

Vă prezentăm câteva imagini puternice, de o frumusețe dureroasă, care confirmă că avortul reprezintă curmarea violentă a vieții unei ființe umane pe deplin formate.

Mâna și brațul unui copilaș avortat la 7 săptămâni, însoțite de un fragment de placentă. Foto: Prolifesociety.com
Mâna și brațul unui copilaș avortat la 7 săptămâni nu sunt mai mari decât o monedă de 10 cenți. Foto: Prolifesociety.com
Foto: Prolifesociety.comPiciorul și laba piciorului la 8 săptămâni, pe deplin vascularizate.
Toracele și coloana unui copilaș avortat la 8 săptămâni. Foto: Prolifesociety.com
Gambă și coapsă cu femurul la vedere. copilaș avortat la 8 săptămâni. Foto: Imagesofabortion.com
Piciorușe de copil avortat la 8 săptămâni, unde se văd degetele perfect formate. Foto: Prolifesociety.com

Chiar înainte să înceapă procedura de avort, acești copii erau foarte activi în pântece, chiar dacă mamele nu îi simțeau încă: dădeau din picioare și își mișcau mâinile, iar în cutia toracică minusuculă le bătea o inimă la fel de minusculă, al cărei bătăi experții au detectat-o recent încă din a 16-a zi de la concepție.

Faimosul film „Strigătul mut”, arată că bebelușul încearcă să se ferească de instrumentele de avort introduse de medic în uter.

Copilul are propriul ADN, diferit de al ambilor părinți, material genetic care îi determină dezvoltarea încă de la concepție, dinainte chiar de a se fixa în uter. Este uman, doar că mai mic și mai vulnerabil.

Sursa: Live Action
Foto: ProLifeSociety.com și ImagesOfAbortion.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button