teoria genului

50.000 de semnatari CER PROMULGAREA legii care INTERZICE prozelitismul GENDER în educație

de Redacția Stiripentruviata.ro

O petiție semnată de aproape 50.000 de români îi cere Președintelui Klaus Iohannis să promulge amendamentul la Legea Educației propus de Senatorul Vasile Cristian Lungu și votat de Parlament care interzice propaganda gender în educația preuniversitară și universitară.


Cerem președintelui României, Klaus Iohannis, să promulge Legea Educației cu amendamentul adoptat de Senatul României, care interzice activități privind răspândirea teoriei identității de gen. Activitățile care încalcă normele de moralitate, nu pot fi socotite educative.

Este important ca elevii să fie informați corect, nu manipulați. Organizațiile care susțin teoria de gen nu fac decât să instige la un comportament dăunător prin deformarea adevărului și prin distribuirea de informații care pot pune în pericol sănătatea și integritatea psihică a copiilor, adolescenților și tinerilor, respectiv a personalului didactic din unitățile de învățământ și educative.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Senatul României a adoptat în 16 Iunie 2020 un amendament la Legea Educației, L 87/2020, prin care sunt interzise „activitățile în vederea răspândirii teoriei sau opiniei identității de gen, înțeleasă ca teoria sau opinia că genul este un concept diferit de sexul biologic și că cele două nu sunt întotdeauna aceleași”.

Semnează și tu AICI pentru o educație normală în România

Asociația FIGHT FOR FREEDOM


Sen. Lungu către universități: „Studiile de gen nu sunt dezbatere liberă de idei, ci îndoctrinare politico-stângistă”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

4 Comments

  1. Nu pot fi de acord cu aberatiile Noii Ordini Mondiale care vor sa distruga copiii si tinerii !!!

  2. Sustin amendamentul la Legea Educației propus de Senatorul Vasile Cristian Lungu și votat de Parlament care interzice propaganda gender în educația preuniversitară și universitară.
    Pentru a intelege aceste aspecte este nevoie de maturitate, intelectuala si fizica, care se dobandeste dupa 25 – 30 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button