Marxism cultural

Paul Bașotă: „În Germania, copiii nu mai au voie să scrie o listă de dorințe pentru Mos Craciun”

de Paul Bașotă, Facebook

„Orășelul Roth, de lîngă Nürnberg, avea o tradiție: în fiecare an, copiii agățau bilețele cu dorințele lor în pomul împodobit din tîrgul de Crăciun. Primăria încerca apoi să le împlinească dorințele. Spre exemplu, dacă un copil scria că vrea sa devină primar, era aranjată o vizită la primărie. Mai erau organizate vizite ale copiilor la secția de pompieri, sau se dădeau cadouri. În fiecare an se strîngeau circa 4000 de bilețele.

Anul ăsta tradiția nu va mai fi ținută, din motiv de… GDPR! General Data Protection Regulation este legea UE a protejării datelor. În cazul copiilor, ei nu-și mai pot scrie numele cu adresă și număr de telefon, fără o aprobare scrisă din partea părinților. Chiar și așa, primăria se teme că nu ar putea asigura confidențialitatea datelor, și ar fi pasibilă de penalizări.

Așa că… de anul ăsta fără bilețele!”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button