Marxism cultural

Gabriel Popa: „Când palma la fund e CRIMĂ, dar CRIMA la rece e PROGRES”

Într-un articol pe activenews.ro, Gabriel Popa face o observație simplă, dar care ar trebui să dea de gândit tuturor susținătorilor progresului în educație. Iată articolul:

„Cel mai nou scandal din cercurile „progresiste” a condus la retragerea de pe piață a unei cărți motivaționale a autorului Zig Ziglar. Motivul scandalului este acest pasaj din carte:

„Micile corecții corporale formează personalitatea copilului – îl scot din acea stare de lipsă de maturitate și egoism, trezindu-i trăsăturile de caracter importante cu care va trebui să înfrunte lumea și să învingă.”

O bloggeriță sare de zece metri în sus, și site-ul edupedu (împreună cu multe alte conturi) îi preia postarea: „DA, FRATE, TREBUIE SĂ FII SUPER TARE SĂ BAȚI O FIINȚĂ DE ZECE ORI MAI MICĂ DECÂT TINE, LIPSITĂ DE APĂRARE.” Și apoi bloggerița ne spune că regretă că autorul cărții a decedat – pentru că altfel i-ar fi aplicat ea însăși o corecție fizică.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Toate astea se petrec în timp ce în SUA, în state precum New York și Virginia, o ființă DE ZECE ORI MAI MICĂ DECÂT TINE și LIPSITĂ DE APĂRARE poate să fie ucisă cu legea în mână. Și în condițiile în care acest act de BARBARIE (ca să scriu și eu în stilul bloggeriței) este „celebrat” cu aprinderea WTC în roz, cu chiote și cu urale.

Dar despre toată această barbarie care se petrece sub ochii noștri chiar în aceste zile bloggerii „progresiști” nu suflă nici o vorbuliță – ei găsesc de cuviință să se isterizeze pe marginea unei cărți scrise în 1985, a unui autor motivațional mort în 2012. Deoarece, nu e așa, BĂTAIA LA RECE E CRIMĂ CU PREMEDITARE (ne spune aceeași bloggeriță). Însă adevărata CRIMĂ LA RECE, CU PREMEDITARE e „drept de a alege”, este semn de „emancipare”, și este „progres”. ”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button