familieMarxism cultural

Daniel Uncu: Ce nu înțeleg cei care sunt în favoarea familiei heterosexuale, dar au boicotat

Ceea ce nu inteleg cei care sunt in favoarea familiei heterosexuale dar au boicotat Referendumul pentru a-l sabota pe condamnatul penal Dragnea, este ca acest plebiscit a fost, mai mult decat probabil, ultima sansa a Romaniei de a evita dezastrul neomarxist – macar in speta familiei heterosexuale…! – care face ravagii in Europa, Canada, SUA si Australia. Gandirea bicisnica si reactia viscerala, pe termen scurt, au sacrificat viitorul.

Maine-poimaine, peste o luna sau peste 2 ani, liderul mafiei comunistoide va fi debarcat cu sau fara condamnare cu executare. Iar PSD nu va mai putea forma urmatorul guvern la alegerile din 2020, fie si numai daca luam in calcul sondajul de opinie comandat recent de contestatarii tatucului pesedist.

In schimb, avantul propagandei progresiste in atari conditii il vad de neoprit. Iar efectele lui vor fi la fel de grave ca peste tot in lume.

Nu pot decat sa sper ca familia autentica, taina casatoriei, morala crestina, pudoarea, iubirea, smerenia, inocenta copilariei, libertatea de exprimare, toleranta nu vor fi sugrumate in numele… tolerantei, doar pentru ca unii au gandit numai pana la varful nasului!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button