familieMarxism cultural

1.000 de participanți la marșul pro-homosexualitate de la București

Sâmbătă după-amiază a avut loc la București un marș pro-homosexualitate la care au participat între 1.000 și 2.000 de persoane.

Evenimentul , desfășurat pe traseul Piața Victoriei – Piața Universității, face parte din „Zilele Mândriei” homosexualilor, desfășurate la București între 14 și 23 iunie 2019 și finanțate parțial din bani publici.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. TVR spunea ca au participat peste 10 000 persoane la marsul PRIDE al homosexualilor din Bucuresti…nu o mie…http: //stiri.tvr.ro/peste-10-mii-de-oameni-au-participat-sambata-la-marsul-diversitatii-din-capitala-nu-au-avut-loc-incidente_846847.html#view

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button