libertate de conștiință

Voluntarii Paraclisului CMN au donat 15 aparate de aerosoli, destinate copiilor, pentru Spitalul „Dr. Victor Babeş”

Voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului au donat 15 aparate de aerosoli pentru Spitalul Clinic de Boli infecţioase „Dr. Victor Babeş” din Bucureşti. 

Aparatele au fost oferite la recomandarea reprezentanţilor din conducerea instituţiei medicale.

„Aparatele sunt utilizate pentru terapia cu aerosoli, aceasta fiind o modalitate de a trata bolile obstructive ale căilor respiratorii. Dispozitivele medicale sunt binevenite pentru că avem în acest sezon foarte mulţi pacienţi internaţi cu infecţii respiratorii”.

„Ele pot fi utilizate pentru tratarea otitelor, a pneumoniilor, a astmului bronşic etc”, a declarat pentru Trinitas Tv Monica-Adriana Georgescu, asistent medical şef – Pavilionul B2 copii.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Dănuţ-Viorel Prună, coordonatorul voluntarilor de la Paraclisul CMN, a evidenţiat că acţiunea nu reprezintă prima colaborare cu Spitalul Dr. Victor Babeş.

În viitorul apropiat vor fi donate spitalului bucureştean şi alte echipamente medicale.

Sursă: basilica.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button