libertate de conștiință

Voluntarii Asociației „Sfântul Ierarh Luca al Crimeei”, sprijin pentru bolnavi

Voluntarii Asociației „Sfântul Ierarh Luca al Crimeei” din Brașov împreună cu părintele Ciprian Nistor, coordonatorul lor au mers la Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov (Secția Psihiatrie II și III) și au donat materiale consumabile (specifice) necesare pentru bolnavii internați.

Alături de voluntari a fost și părintele Viorel Damian, de la spitalul brașovean.

„Ne bucurăm din tot sufletul pentru această împreună-lucrare. Mare este Dumnezeu, mai ales atunci când oamenii se unesc pentru a-i ajuta pe semenii lor împlinind astfel cuvântul Evangheliei «aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, zice Domnul, că văzând ei faptele voastre cele bune, să proslăvească pe Tatăl vostru, care este în cer» (Mat. 5, 16). A fost o activitate cu totul specială pentru că s-a adresat unei categorii de persoane care implică o grijă deosebită din partea semenilor. Cu ajutorul bunului Dumnezeu încercăm ca în viitor să organizăm mai des această activitate în paralel cu cea pe care o desfășurăm deja de două ori pe săptămână cu Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Brașov (Sec­ția de Îngrijiri Paliative)” a spus pr. Ciprian Nistor.

Voluntarii asociației din Brașov au dus, la finalul anului trecut, pachete pentru Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență și Secția de Neonatologie a Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Dr. I.A. Sbârcea”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Asociația „Sfântul Ierarh Luca al Crimeei” are ca principal scop organizarea de activități complementare misiunii pastorale, respectiv acțiuni social filantropice și cercetare teologică.

Sursă: ziarullumina.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button