familie

Viral pe net: Un viitor posibil dacă referendumul nu se validează prin participare masivă

Fraților,

În cazul în care referendumul nu va fi validat din lipsă de cvorum sau majoritatea va vota împotriva modificării Constituției, iată câteva sfaturi pentru un viitor posibil:

Dacă veți fi supuși unor anchete interne la locul de muncă și ulterior suspendați doar pentru că v-ați adresat unei fete cu apelativul de „fată” (vezi cazul profesorului britanic Joshua Sutcliffe https://www.christianconcern.com/our-issues/education/maths-teacher-takes-school-to-court-in-transgender-row) – SĂ NU VĂ PLÂNGEȚI!

Dacă localitatea în care locuiți va fi dată în judecată pe motivul neaprobării unei parade a homosexualilor (vezi cazul orășelului Starkville, Mississippi) – SĂ NU VĂ PLÂNGEȚI!

Dacă statul vă va confisca fiicele și fiii, când aceștia se cred altceva decât ceea ce sunt (vezi cazul adoptării legii 89 în Canada, în data de 01.06.2017) – SĂ NU VĂ PLÂNGEȚI!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Dacă, într-o bună zi, veți constata că v-au fost reeducați copiii fără știrea și aprobarea dumneavoastră (vezi cazul conferinței de la Focșani, 24.02.2018 și cazul taberei din Italia, Casalecchio di Reno) – SĂ NU VĂ PLÂNGEȚI!

Dacă veți fi amendați, ca întreprinzători, cu sume de ordinul zecilor de mii de euro pentru că ați refuzat anumite servicii pentru clienții homosexuali (vezi cazul soților Aaron și Melissa Klein – și nu numai) – SĂ NU VĂ PLÂNGEȚI!

Dacă statul vă va confisca fiicele și fiii pentru a-i da spre adopție unui cuplu de homosexuali (vezi cazul dramatic al lui Florin Barbu) – SĂ NU VĂ PLÂNGEȚI!

Dacă…

Sigur că lista este incompletă, pentru că, odată deschisă, această cutie a Pandorei eliberează o infinitate de absurdități și aberații. Dar nu-i nimic, fraților! Eu vă aștept cu brațele deschise în această minunată lume nouă căreia voi îi veți fi pus piatra de temelie prin neprezentarea la referendum sau prin votul negativ.

Doamne ajută!


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button