avortmiracolul vieţii

VIDEO viral: La 11 săptămâni, sare în sus în pântecele mamei!

Ce vreți mai uman decât atât? Un video tandru și emoționant a încins rețelele de socalizare, cu aproape 3 milioane de redistribuiri.

Imaginile de ecograf arată un copilaș sărind în sus în pântecele mamei, la 11 săptămâni, vârsta gestațională la care se fac majoritatea avorturilor. Mama copilului, care voia inițial să avorteze, s-a răzgândit după ce a văzut imaginile. O ecografie ulterioară a arătat că era vorba despre un băiețel.

Monica Barba, care lucrează la un centru de consiliere în criza de sarcină din El Paso, SUA, a postat imaginile pe Facebook, cu precizarea: „Pentru toți cei care se întreabă ce se poate vedea la ecograf în primul trimestru de sarcină. Vizionare plăcută!”

Alte clipuri VIDEO similare, de la 10 și 11 săptămâni:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button