bioeticămoarte cerebrală

VIDEO. Un băiat de 13 ani s-a trezit când medicii îl pregăteau pentru recoltarea de organe

Cu numai două luni în urmă, Trenton, un adolescent de 13 ani din localitatea Mobile, în statul american Alabama, a avut un accident grav, căzând de pe o mașină agricolă. Medicii au declarat că leziunile lui cerebrale erau atât de grave, încât nu avea să se mai recupereze. Avea 7 fracturi și era nevoie de operații pentru a i se scoate fragmentele de os din cap. Și inima i s-a oprit pentru 15 minute. Medicii le-au cerut părinților permisiunea de a-i retrage aparatele și a-i recolta organele pentru a le dona altor pacienți pediatrici. Părinții îndurerați au fost de acord gândindu-se că măcar moartea copilului nu ar fi în zadar.

Când însă medicii și părinții au mers la patul copilului pentru a face ultimul test al undelor cerebrale, au remarcat că avea semne vitale foarte bune și au fost nevoiți să renunțe.

Acum, Trenton este conștient, poate merge, citi și rezolva probleme de matematică. Mai are încă dureri și atacuri de la accident și va mai avea nevoie de operații, dar acum este în tratament la domiciliu. Băiatul se bucură acum că statutul de convalescent l-a scăpat de… spălatul vaselor, sarcină casnică ce îi era alocată  înainte de accident!

Tânărul a declarat în presa locală că imediat după accident s-a  văzut mergând pe un câmp: „Nu este altă explicație în afară de Dumnezeu”, a spus el.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
VIDEO

Sursa: Life News


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button