familievalorile familiei

VIDEO. Protestatarii i-au adus tort Mariei Smicală la Ambasada Finlandei din București și i-au cântat „Mulți ani trăiască” în direct

de Redacția Stiripentruviata.ro

Protestele continuă și în acest weekend, sâmbătă și duminică, în fața Ambasadei Finlandei la București, cu cerința ca Finlanda să elibereze copiii Mihai și Maria Smicală din centrele de plasament în care sunt ținuți cu forța.

Azi a fost ziua de naștere a Mariei Smicală, care a împlinit 13 ani. Protestatarii au venit în fața Ambasadei Finlandei la București cu tort pentru Maria și i-au cântat la mulți ani în direct.

Nu se mai știe nimic de fetiță după ce a fugit din centrul de plasament finlandez și, fiind găsită de autorități, a fost dusă într-o locație necunoscută.

Mama ei, medicul român Camelia Smicală, crede că atât Maria, cât și fratele ei mai mare, Mihai, sunt închiși în clinici de psihiatrie.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button