bioeticălibertate de conștiințăvaccinuri

VIDEO. Protest împotriva legii care prevede obligativitatea vaccinării universale. Lanț uman în jurul Palatului Parlamentului din București

 

UPDATE. VIDEO de la Timișoara. Au avut loc proteste în toată țara

ȘTIREA INIȚIALĂ: Duminică, 29 octombrie 2017, aproximativ 2.000 de oameni din întreaga țară au protestat făcând un lanț uman în jurul Palatului Parlamentului.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Aceștia le-au transmis legiuitorilor că recent adoptata lege a vaccinării, care prevede obligativitatea vaccinării universale, este abuzivă și neconstituțională.

Organizatorii, printre care se numără Asociația ProDecizii Informate și Lion Mentor Association, au reclamat faptul că nicio lege nu poate impune administrarea forțată a unui tratament, oricât de bune ar fi intențiile legiuitorului.

VIDEO


Acest articol se bazează pe opiniile surselor citate. Informațiile de aici nu reprezintă sfaturi medicale și nu sunt prezentate cu scopul de a înlocui relația directă a cititorilor cu medicul lor sau cu un profesionist acreditat în domeniul sănătății. Stiripentruviata.ro se pronunță în favoarea respectării drepturilor constituționale și a drepturilor pacientului de a alege liber, după consultarea medicului, tratamentul și profilaxia pentru sine și pentru copiii săi.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button