religie

VIDEO. Pr. Stelian Tofană: Discursul care a ridicat sala în picioare la Micul dejun cu rugăciune – Valori identitare europene (2019)

Ediția din acest an a „Micului dejun cu rugăciune” organizat în 2-3 octombrie 2019 la Parlamentul României a avut tema „Valori identitare europene”.

Invitat să vorbească la eveniment, pr. Stelian Tofană a ridicat sala în picioare cu un discurs pe care PRODOCENS îl oferă integral în format video (mai jos).

Părintele Tofană a spus:

„Există o serie de întrebări despre cum se mai refelectă azi viziunea fondatorilor UE în parcursul UE, la care eu voi răspunde cu Biblia. Această este cartea pe care trebuie să se fondeze istoria neamului omenesc. Acesta este Cuvîntul lui Dumnezeu. Și cine nu-și fondează viața pe cuvîntul lui Dumnezeu nu are nici o șansă să lase o urmă luminoasă în istorie. (…)

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Uniunea Europeană și oamenii din fruntea ei au nevoie de o reformă spirituală. Societatea românească, Europa, lumea întreagă n-au nevoie de reforme economice, sociale, politice, militare. Nu! Ci de o reformă în plan uman, de o transformare a omului. Acum mai mult ca oricînd.”

Vizionați mai jos discursul integral.

VIDEO integral. Ioan Aurel Pop: „Dizolvarea națiunilor nu poate determina construcția europeană de succes. Această direcție de gândire e falimentară”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. Excepțional discursul ! Unde sunt valorile umane care au stat la întemeierea Uniunii Europene ???? Isi va mai.aminti cineva dintre cei care conduc azi tara, Uniunea Europeană, lumea întreagă .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button