avort

VIDEO: O feministă promovează și laudă avortul în fața copiilor într-un videoclip șocant

de Amanda Prestigiacomo, DailyWare

Un videoclip șocant de 8 min. a fost postat pe 28 Decembrie de către Cut HiHo brand, având-o ca protagonistă pe Amelia Bonow, feministă și fondatoare a mișcarii „Strigă-ți avortul”. Materialul abundă de minciuni și afirmații pseudoștiințifice și o arată pe aceasta lăudându-se cu propriul avort în fața unor copii.

Bonow spune copiilor că o procedură de avort „suge sarcina”, comparându-i gravitatea cu cea a unei programări la dentist: „Te duci la doctor și îți pun un pai mic în cervix apoi în uter, iar apoi îți sug sarcina. A fost ca o programare la un dentist de doi bani sau ceva asemănător”.

Întrebată cu privire la circumstanțele avortului, Bonow a invocat lipsa prezervativului, așa că ea și cu prietenul ei au decis să „o ia pe scurtătură”. Referitor la justificarea avortului prin această „neglijență”, când ar fi fost și soluția de naște copilul și a-l da spre adopție, Bonow își motivează decizia prin aceea că „nu poate fi forțată să creeze viață, deoarece s-ar simți ca și cum ar pierde controlul asupra propriei vieți”. Ea încadrează, de asemenea, uciderea nenăscutului în termeni religioși, numind-o parte a „planului lui Dumnezeu”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

De asemenea, referitor la începerea momentului vieții, în opinia lui Bonow aceasta „începe când o persoană naște copilul, deși unii cred că viața începe de la concepție”. „Dezbaterea” pe această temă se soluționează cu afirmațiile puse în gura copiilor. „Fetusul nenăscut nu este tocmai un om”, spune una din fete, iar unul din băieți face comparția copilului din uter cu un „castravete de mare, care nu gândește, ci doar trăiește”

În încheiere Bonow își explică activismul pro avort și faptul că a trebuit „să își strige avortul” spunând că nu a fost mulțumită de mișcarea pro-avort.

Videoclipul, care a adunat aproape 780.000 de vizualizări pînă pe 31.12.2018, a fost catalogat de spectatori ca o propagandă și o îndoctrinare flagrantă a copiilor cu erori științifice.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button