criza de sarcinăfamilie

VIDEO inspirațional. Femeia care angajează mame singure fără adăpost

Angajând o mamă, schimbi o întreagă comunitate și pui capăt ciclului sărăciei care afectează și copiii, spune Veronika Scott, în vârstă de 27 de ani.

Acest proiect inspirațional nu putea fi pus în practică decât de o femeie. Deși s-a născut într-o familie de dependenți de droguri, a devenit ea însăși o femeie care a reușit să-și depășească condiția. Poreclită The Crazy Coat Lady („Doamna Nebună cu Paltoanele”), Veronika Scott a început proiectul când avea 21 de ani.

Femeile care lucrează în atelierul ei sunt toate mame singure recrutate de la căminele pentru persoane fără adăpost. Unele sunt femei în criză de sarcină aruncate în stradă de parteneri sau de circumstanțele dificile ale vieții. Una dintre angajate, beneficiară a proiectului, mărturisește că este foarte greu să fii gravidă și să ai nevoie de un loc de muncă.

VIDEO

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Mai multe informații la Empowermentplan.org


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. Buna ….Nu ma inteleg cu familia mai am 2 luni si jumate până nasc si ași vrea sa nu mai stau cu ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button