miracolul vieţii

VIDEO. Gemeni operați în burta mamei la 22 de săptămâni: 100% umani și 100% vii

gemeni

Viața începe înainte de naștere. Imaginile filmate cu ajutorul mijloacelor tehnice de imagistică în timpul unei operații realizate în 2014 arată că orice copil nenăscut este 100% uman, 100% viu și 100% demn de aceleași drepturi de care ne bucurăm și noi.

Asociația Britanică pentru Gemeni și Nașteri Multiple (Twins and Multiple Births Association – Tamba) a filmat o operație in utero realizată la Spitalul St. George din Londra la 22 de săptămâni de sarcină – vârstă la care legea din Marea Britanie încă permite avortul.

Operația a corectat o problemă medicală la doi gemeni: Sindromul Transfuzor-Transfuzat (TTTS), care apare în 10-15% din sarcinile cu gemeni identici și le poate fi fatală în 60-100% din cazuri (în funcție de gravitatea sindromului). Pe limba profanilor, se manifestă prin trecerea sângelui de la unul din frați spre celălalt: primul nu se dezvoltă suficient, iar al doilea va avea probleme cu inima.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Captura de ecran prezintă fețișoara unuia dintre frați așa cum apare în filmarea care demonstrează umanitatea acestor copii nenăscuți – de la degețelele picioarelor și până la unghiuțele de la mâini. De asemenea, se văd buzele strânse, coatele și mânuțele pe care le ridică pentru a-și atinge capul.

VIDEO:

Sursa: LifeNews

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button