miracolul vieţiivalorile familiei

„Dumnezeu are un excepțional simț al umorului”: Un cuplu adoptă tripleți, apoi află că li se vor naște și gemeni!

twins-and-triplets

Andy și Sarah Justice își doreau foarte mult un copil și, cum în SUA adopția este posibilă înainte de naștere, le-a fost prezentată o viitoare mamă care i-a ales pe ei pentru a fi părinții copilului.

La ecografie, viitoarea mamă a aflat că urma să nască tripleți. Chiar dacă familia Justice își dorea doar un copil, au decis să-i adopte pe toți trei.

Copiii, născuți prematur la 7 luni, au stat la maternitate până s-au refăcut.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

La o săptămână după ce a devenit mama adoptivă a tripleților, Sarah Justice a fost uimită să afle că era și ea gravidă – chiar cu gemeni!

Cei doi au declarat:

Am fost fericiți să aflăm asta. Dacă ne-am panicat? Sigur că da. Dar am fost foarte fericiți de veste. Am simțit că Dumnezeu voia ca noi să facem asta. Iar uneori, când urmezi voia lui Dumnezeu, aceasta te va conduce și la alte întâmplări din viața ta.

Nu este ușor să se descurce cu 5 copii care consumă 84 de sticle de lapte și 300 de scutece pe săptămână, dar cei doi soți nu și-ar dori ca viața lor să arate altfel. Consideră că acești copii sunt o binecuvântare și adaugă:

Dumnezeu are un excepțional simț al umorului!

Sursa: Little Things


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button