miracolul vieţii

Impresionantul mesaj de adio al unui bucureștean către mama sa, de curând decedată: „Luptând cu ea și cu împotrivirile celorlalți, a născut un copil căruia i-a fost și mamă, și tată. Mama nu moare niciodată”

19959014_1904625516428840_8793954990292151157_n

Fotograful bucureștean Dinu Savopol a postat pe o rețea de socializare un impresionant mesaj de adio adresat mamei sale, de curând decedate. El îi aduce un ultim omagiu pentru faptul că i-a dat cândva viață, deși ea și-a riscat propria viață și chiar a fost la un pas de moarte atunci:

Acum mulți ani, o femeie își dorea să păstreze sarcina, luptând cu ea și cu împotrivirile celorlalți.

La un moment dat, datorită necazurilor și complicațiilor, a intrat în comă.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Îmbrățișată fiind de o Lumină și trăind o bucurie de nedescris, și-a dat seama că Dumnezeu i-a dăruit să guste din bucuria Raiului. Și-a dorit să rămână acolo pentru totdeauna, să nu se despartă niciodată de acea Lumină, însă Dumnezeu a hotărât să se întoarcă în trup și să nu piardă nici sarcina.

A născut prematur un copil, pe care l-a crescut singură toată viața, fiindu-i și mamă și tată.

Copilul acesta sunt eu, iar această femeie este mama mea.

Astăzi rămân orfan de singurul meu părinte, de tine, scumpa mea mamă! Dar tu mergi în Cer, să te bucuri de Lumina Lui Hristos, cea atât de mult dorită.

Peste ani, atunci când Dumnezeu va hotărî, mă voi bucura să te revăd, se va bucura sufletul meu de privirea ta, căci ochii tăi atunci mă vor vedea, și brațele tale mă vor putea îmbrățișa, picioarele tale vor alerga spre mine. Iar eu îți voi spune de câte ori copiii au strigat după tine: Ne e dor de Buni!, iar eu le voi fi spus: Buni e vie, căci mama nu moare niciodată.

Dumnezeu să te ierte!

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button