familievalorile familiei

VIDEO. „SOSIRILE”. Călător iubitor: Acasă este unde ți-e inima – laolaltă cu cei dragi

Sunt companii care știu să mizeze și pe sentimente profunde. Într-un videoclip de promovare, Liniile Aeriene Scandinave scot în evidență emoția și bucuria reîntregirii familiilor.

Campania de promovare, care se desfășoară în Țările Nordice, SUA, Anglia, Germania, Franța, China și Japonia, este însoțită și de un studiu realizat în octombrie 2018 pe un eșantion de 3.090 de persoane din Suedia, Norvegia și Danemarca.

Studiul confirmă un lucru emoționant, de altfel cunoscut multora dintre noi: cu cât călătorim mai mult, cu atât învățăm să-i apreciem mai mult pe cei dragi, familia de care ne desprindem temporar.

VIDEO

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button