familie

VIDEO. Av. Ana-Corina Săcrieru la Trinitas TV: Clarificări în legătură cu întrebarea de pe buletinele de vot la Referendumul din 6 și 7 octombrie

Av. Ana-Corina Săcrieru a declarat pentru Trinitas TV:

Referendumul nu este al niciunui partid politic, este al poporului român, ca instituție, referendumul este reglementat la art. 2 al Constituției României, care se numește „Suveranitatea”. Referendumul unui popor este expresia suveranității sale. Iar în această materie a căsătoriei, a familiei, Curtea de Justiție a Uniunii Europene a consacrat inclusiv anul acesta, prin decizia pe care a pronunțat-o în cauza Coman contra României, [când] a reiterat, a consacrat suveranitatea dreptului național în ceea ce privește definirea căsătoriei.

Așadar, vorbim de un referendum cerut de trei milioane de cetățeni, depus ca inițiativă cetățenească pe vremea unei guvernări alta decât cea a actualului partid de guvernământ, PSD, continuat cu demersuri pe parcursul a aproape trei ani… și iată-ne ajunși astăzi în fața organizării referendumului de către guvernul României așa cum arată el astăzi.

A spune că acest referendum trebuie boicotat este un atentat grav la regimul constituțional și la democrație.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

VIDEO

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button