Marxism cultural

Viceprimarul Kolnului a prezentat la Cluj cum cheltuie 1,3 milioane de euro pentru propaganda LGBT

La Cluj Pride 2019 a avut loc o dezbatere în care viceprimarul orașului german Koln a explicat pe ce cheltuie cei 1,3 milioane de euro alocați de municipalitatea sa pentru sprijinirea mesajului pro-homosexualitate.

Clipul video de mai jos cuprinde doar esențialul, în traducerea românească. Se poate observa că o mulțime de ONG-uri primesc bani pentru acțiuni de reeducare a populației și rescriere a istoriei din perspectivă LGBT. Una dintre cele mai interesante acțiuni, finanțată cu 67.000 de euro, este cea de prevenire a tinerilor și bărbaților „care pot aduce o atitudine homofobă în școli”. Se alocă multe fonduri pentru „consilierea pensionarilor” (80.000 euro), dar și mai multe (200.000 euro) pentru „consilierea tinerilor în familie, acasă”.

Cel din urmă obiectiv sună oarecum similar cu scopurile declarate ale defunctei „Strategii Naționale de Educație Parentală” lansată și apoi iute retrasă în vara anului 2018 în România, strategie în care se spunea că este nevoie, în beneficiul copiilor, ca părinții să-și schimbe atitudinile învechite și viziunile conservatoare despre familie.

Cu alte cuvinte, la Koln, municipalitatea investește o mulțime de bani pentru a intra în viața privată și în convingerile intime ale oamenilor și a le schimba. Cum reușesc să identifice convingerile neconforme ideologiei LGBT? Simplu: se uită la cine nu aplaudă acțiunile pro-LGBT.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Cât vom cheltui în viitor cu LGBT-ul?
1,3 milioane euro pentru un orășel

Transcriere integrală

„D.p.d.v social și de incluziune vorbim de un buget de 200.000 euro.

Un buget de 67.000 euro pentru acțiuni care au loc la școală. De exemplu, dacă un profesor cere acest lucru, sau chiar un elev, daca sunt probleme legate de homofobie, …merge cineva și se discută la scoală.

Practic bugetul este pentru a avea consilieri în școli, mai ales în ultimii ani, datorită migrației și poate fi o problemă mai ales la tinerii și bărbații care pot aduce o atitudine homofobă în școli.”

VIDEO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button