Marxism cultural

George Rîpă, consultant politic: „Dacă miza e să moară PSD, dar să trăiască socialismul, nu contați pe mine”

George Rîpă, consultant politic, a scris pe Facebook:

„Aseară târziu în noapte într-un studio cu invitați teoretic de dreapta am îndrăznit să critic socialismul, plecând de la doi candidați la europarlamentare care apreciază public regimul socialist criminal Chavez / Maduro din Venezuela.

Jumătate din studio a reacționat la erezia mea. Unu îmi epxlica doct că socialismul e un curent sănătos, alții îmi dădeau exemple de țăcăniți de treabă de la partidul bolșevic Demos, iar un alt invitat mă întreba strategic dacă îmi place Timmermans – pentru ei bătrânul socialist anti-american și anti-capitalist fiind probabil o lumină doar pentru că îl critică pe Dragnea. Pe logica asta mâine ăștia o adoptă și pe Firea. Sau pe Tudose. Sau pe Ponta.

A te lupta seară de seară cu PSD fără a înțelege că în realitate răul este dat de modul în care este organizat statul și de ideologia etatistă care stă la baza funcționării acestor partide de tip PSD e o prostie uriașă.
Partide precum PSD doar profită de logica de funcționare a societăților îmbolnăvite de marxism. A te lupta cu efectele și nu cu cauza înseamnă că mâine vom înlocui PSD cu orice alt acronomim care va propune fix aceleași lucruri, dar cu alte cuvinte mai drăguțe. Că vorba aia, una e să-ți ia Brucan proprietatea, alta e să ți-o ia Oana Bolșevica.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În final, miza oamenilor ăstora nu e să ofere libertate cetățenilor. Nu vorbesc niciodată despre liberalizarea sistemului de sănătate, a educației sau despre faptul că e inuman ca statul să acționeze ca un clan mafiot și să ia aproape jumătate din cât câștigă legal un cetățean român.
Da, dacă vrei să muncești în România plătești taxă de protecție unui stat care te jefuiește mai ceva ca Vito Corleone.

Dacă miza e să moară PSD dar să trăiască socialismul nu contați pe mine. Căci în cazul ăsta cu sau fără PSD tot în zid ajungem, indiferent de acronimele care fac guvernul.”Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button