homosexualitateMarxism cultural

Viceprimarul Clujului nu mai vrea marșuri pro-homosexualitate în orașul său

19224776_1697152063922487_2616945737744614353_n

Ziua de Cluj relatează o intervenție a lui Dan Tarcea, Viceprimarul orașului Cluj-Napoca, la postul de radio Realitatea FM, unde a declarat că, în urma incidentului provocat de o susținătoare a homosexualității la mitingul pro-familie naturală, cel mai probabil municipalitatea pe care o reprezintă nu va mai aproba pe viitor o manifestare publică a homosexualilor și susținătorilor acestora:

Noi am făcut ceea ce trebuia, am aprobat cele două manifestații. Din păcate, la una dintre manifestații s-a escaladat mult prea mult toată situația și ar fi putut să fie o chestiune elegantă și să arate că orașul de pe Someș e un oraș cosmopolit, deschis, tolerant în care au loc absolut toți. Eu cred că o manifestare este suficientă, au spus ce au avut de spus, și-au exprimat punctul de vedere, sunt și alte orașe din România în care pot să-și desfășoare activitățile.

Întrebat dacă expresia „este suficientă o manifestație” se referă la o perioadă de un an sau la mai mult, viceprimarul a evitat să ofere un răspuns.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button