libertate de conștiință

Vicepreședintele SUA, Mike Pence, va participa la Marșul pentru viață

Vicepreședintele Mike Pence va reprezenta Administrația Trump la Marșul pentru Viață din acest an din Wasinghton D.C. Pence va rosti un discurs la cea de a 37-a ediție a Rose Dinner, dineu care va încheia Marșul pentru Viață din 18 ianuarie.

Jeanne Mancini, președinta Marșului pentru Viață, a numit participarea lui Mike Pence, „un campion pro-viață”, „o mare onoare” și a declarat că vicepreședintele „a făcut istorie în 2017, când s-a adresat participanților la marș, la doar o săptămână de la preluarea funcției”.

Participarea Administrației Trump la Marșul pentru Viață și susținerea acordată evenimentului au fost un prim semn al sprijinului Președintelui Donald Trump pentru mișcarea pro-viață, atitudine care s-a menținut pe toată perioada scursă de la preluarea mandatului. În 2018 atât Trump, cât și Pence, s-au adresat live, de la Casa Albă, participanților la marș.

Organizatorii se așteptă la o participare masivă la Marșul pentru Viață din Washington D.C.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. Felicitări conducătorilor Statelor Unite pentru patriotismul, bunul-simț si credința profund crestină de care dau dovadă. Sper să invinga in lupta grea pe care o au de dus impotriva dusmanilor familiei tradiționale si a celorlalte valori crestine.
    Succes în toate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button