libertate de conștiință

Isteria eco-avort: „Trebuie să începem să mâncăm copii pentru a salva planeta”

După ce de multă vreme numeroși activiști ecologiști susțin să se facă cercetare medicală pe copii avortați pentru a proteja animale pe care se fac de obicei cercetările medicale, o nouă culme a absurdității ecologismului care pune natura mai presus de om a fost atinsă joi seară. În cadrul unui eveniment de promovare a proiectului „Green New Deal” (Noul Acord Verde) al democratei Alexandria Ocasio-Cortez, o activistă a spus că planeta se află într-un pericol iminent și trebuie să începem să mâncăm copii pentru a o salva.

În cadrul sesiunii de întrebări și răspunsuri adresate democratei Alexandria Ocasio-Cortez, o activistă s-a ridicat în picioare și a început să spună că „nu vom mai fi aici mult timp din cauza crizei climatice” și că „ne mai rămân doar câteva luni”.

„Îmi place că susțineți Acordul Ecologic, dar eliminarea combustibilului fosil nu va rezolva problema prea repede. Voi toți poluați. Este prea mult CO2. Prea multă poluare, așa că trebuie să scăpăm de copii! Aceasta este o mare problemă”, a spus femeia.

„Cred că următorul slogan al campaniei tale trebuie să fie acesta: Să începem să mâncăm copii”, i-a spus activista Alexandrei Ocasio-Cortez.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Femeia și-a scos haina, lăsând să i se vadă tricoul pe care scria „Salvați planeta! Mâncați copiii”.
Activista nu este prima persoană care propune așa ceva. Ea a și menționat propunerea cercetătorului suedez Magnus Soderlung ca, în viitor, oamenii să consume carne de om, pentru a putea combate efectele schimbărilor climatice.
Evenimentul a avut loc într-un orășel din Queens. Ocasio-Cortez nu a întrerupt-o, nu a contrazis-o, iar apoi a scris pe Twitter doar că „este posibil ca această persoană să sufere de probleme mentale”.

Clipul video:


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button