familie

Vasile Bănescu: „În cultele religioase din această țară, la care au aderat 98% dintre oameni, se regăsește autentica societate civilă”

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române a vorbit în cadrul dezbaterii din această seară de la Trinitas TV despre comunicatul emis ieri de Consiliul Consultativ al Cultelor și despre implicarea societății civile:

„Consiliul Consultativ al Cultelor a transmis ieri un comunicat de sprijin ferm al acestui referendum. În cultele religioase din această țară la care au aderat 98% dintre oameni se regăsește autentica societate civilă, nu în cele câteva ONG-uri jenant de vocale împotriva acestui demers.”

VIDEO

3 octombrie 2018, EDIȚIE SPECIALĂ:
Referendumul pentru apărarea Căsătoriei. O necesitate și o șansă unică
Invitați:
Pr. Conf. Dr. Constantin Necula, Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu;
Ana Săcrieru, avocat;
Cătălin Sturza, publicist;
Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button