familie

Preasfinţitul Părinte Lucian, vizită înainte de Sărbătoarea Crăciunului pentru cei singuri şi bolnavi din centrele sociale

Copiii și persoanele vârstnice din centrele sociale, dar și bolnavii din spitalele aflate în Episcopia Caransebeșului, au primit vizita Preasfințitului Părinte Lucian, însoţit de colindători de la Centrul Eparhial.

„Beneficiarii centrelor de copii, tineri și bătrâni din Oravița sunt persoane cu probleme mai grave, ceea ce a făcut ca ziua de vineri să fie mai deosebită, încununând astfel drumul Betleemului, făcut de Preasfințitul Părinte Lucian, alături de Grupul psaltic „Ethos” și alți preoți consilieri și slujitori ai Episcopiei Caransebeșului”, a declarat pentru Agenţia de ştiri Basilica Darius Herea, Episcopia Caransebeşului.

În cadrul vizitelor, ierarhul a oferit pachete cu daruri, calendare și iconițe.

Sursă: basilica.ro

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button