familie

VIDEO. Prof. dr. Gheorghe Iancu: „Căsătoria ține de dreptul constituțional și a fost înființată de Dumnezeu – între un bărbat și o femeie. Deciziile Curții Europene de Justiție spun ca reglementarea căsătoriei să urmeze legislația națională, dar și tradiția, obiceiurile și civilizația fiecărui stat”

Discursul d-lui prof. univ. dr. Gheorghe Iancu, profesor de drept constituțional la Universitatea din Bucureșt și fost Avocat al Poporului, la Conferința Internațională „Referendumul pentru căsătorie și familie. Analiză și implicații” desfășurată pe 25 aprilie 2017 la Palatul Parlamentului.

VIDEO:

Clic aici pentru a vedea clipurile VIDEO cu toate discursurile de la conferință.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button