familie

Voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului au oferit Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani aparatură medicală în valoare de 100.000 lei

Secția de Pediatrie a Spitalului „Mavromati” a fost dotată cu trei injectomate Alaris, două electrocardiografe Schiller, două monitoare Nihon Kohden cu accesorii de neonatologie, un defibrilator manual Zoll și hârtie EKG pentru electrocardiograf.

Toate produsele sunt „extrem de necesare pentru creșterea actului medical”, a declarat pentru Monitorul de Botoşani medicul Livia Mihalache, managerul Spitalului.

Aparatura oferită de voluntari reprezentanților unității spitalicești a fost achiziţionată cu sprijinul material oferit de Compania Transgaz.

La începutul acestui an, voluntarii Paraclisului CMN au făcut alte donaţii Spitalului Județean de Urgență Botoșani.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Este vorba despre 4 frigidere Arctic, 1 ecograf multifuncțional – General Electric, 15 aparate aerosoli Fazzini și unifome medicale.

Sursă: basilica


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button