familiehomosexualitateMarxism cultural

VIDEO: Conferința Coaliției pentru Familie de la Timișoara, întreruptă de activiștii pro-homosexualitate

17190707_1448736095146360_9152246322866094566_n

Miercuri, 8 Martie 2017, la conferinƫa „DEFINIREA CĂSĂTORIEI ȘI A FAMILIEI ÎN CONSTITUȚIA ROMÂNIEI”, susținută în AULA MAGNA A UNIVERSITATII DE VEST din Timișoara, activiștii LGBT au întrerupt discursul conferențiarilor cu remarci pe care organizatorii le-au catalogat drept „violență verbală”.

Printre conferențiari s-au numărat dna Adina Portaru, Avocat ADF International (Bruxelles), dl Mihai Gheorghiu, președintele Coaliției pentru Familie, dr. Pavel Chirilă.

Desi au provocat violenƫă verbală și au dat dovadă de intoleranƫă, acuzând familia naturală că ar fi o instituție abuzivă, activistii LGBT au fost suportaƫi și lăsati să rămană in sală pană la sfărsitul conferintei, organizatorii nefăcând apel la organele de ordine.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Dl Gheorghiu le-a atras atenția că formatul de conferință nu suportă neapărat astfel de schimburi verbale și că sunt și ei liberi să organizeze o conferință proprie în același spațiu cu altă ocazie, pentru a-și transmite mesajul.

VIDEO prin amabilitatea Prodocens Media:

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button