avort

Un indian l-a atacat cu o seceră pe medicul care a refuzat să îi facă avort partenerei sale pentru că sarcina era în stadiu avansat

The Asian Age, 11 septembrie 2017

Un indian în vârstă de 21 de ani s-a prezentat la un cabinet de ginecologie împreună cu partenera sa însărcinată, solicitând servicii de avort.

Dr. Amol Bidkar a constat că femeia era însărcinată în mai mult de 20 de săptămâni, care reprezintă limita legală pentru avort în India, astfel că a refuzat să facă avort.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Tatăl copilului și-a adus prietenii și l-a urmărit pe medic, atacându-l cu o seceră. Acesta a fost rănit la mână și la trei degete și a scăpat cu fuga. Poliția l-a găsit și l-a arestat pe atacator în timp record, mai ales că medicii din zonă s-au plâns autorităților că se tem pentru viața lor.

Presiunea de a avorta vine cel mai adesea din partea tatălui copilului și se poate ușor transforma în violență. O spun și studii din SUA pe această temă:

În „Forced Abortion in America. A special report” (unde se găsesc și statisticile citate mai sus), The Elliot Institute prezintă numeroase mărturii ale unor femei din SUA despre această coerciție.

Caută cel mai apropiat centru de consiliere în criza de sarcină


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button