viralvita

Un desen care-l prezintă pe George Bush sr. a devenit viral în Statele Unite; fostul președinte este prezentat reîntâlnindu-se în ceruri cu soția și fiica

Desenul realizat de autorul Marshall Ramsey și apărut în publicația Mississippi Clarion Ledger îl înfățișează pe fostul președinte George Bush sr. coborând dintr-un avion TBM Avenger, referință la faptul că în tinerețe a fost pilot în timpul celui de Al Doilea Război Mondial.

Este întâmpinat de soția sa, Barbara, care a murit în primăvara acestui an, și fiica Robin, care a murit în 1953, la numai 3 ani, din cauza leucemiei.

„Acesta este continuarea caricaturii făcute în aprilie pentru Barbara Bush. Gândurile mele sunt în această seară alături de familia Bush. Într-o notă personală, el a fost primul președinte pe care l-am desenat în calitate de caricaturist (mi-am început cariera în 1988)”, a scris autorul Marshall Ramsey pe Twitter, postare ce a provocat 10.000 de reacții.

Sursă: G4media.ro

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button