familie

Un cuplu din Texas – părinți sociali pentru 173 de copii timp de 36 de ani

Soții Lankford au fost vreme de 36 de ani părinți sociali pentru un număr de 173 de copii nou-născuți. Burell Lankford îi acordă tot creditul soției sale pentru această realizare.

Leanna, decedată în urmă cu 5 ani, a fost asistent social. Cuplul avea 2 copii în 1976 când Leanna a făcut întregii familii propunerea de a deveni părinți sociali, decizie încuviințată în unanimitate.

Burell spune că soției sale îi plăceau mult copiii, în special cei mici. Au fost perioade când cuplul a avut în grijă și 2-3 copii în același timp. Leanna era cea care se ocupa de copii toată ziua, Burell ajutând-o după ce se întorcea de la serviciu și în weekenduri.

Burell își amintește că mulți dintre copiii pe care i-au avut în grijă s-au confruntat cu probleme medicale, aveau droguri în organism când au venit, au suferit de anumite afecțiuni sau au necesitat intervenții chirurgicale. Cu toate acestea, Burell spune că cele mai dificile momente din toată perioda de 36 de ani cât au fost părinți sociali au fost despărțirile de copiii avuți în grijă, care i-au întristat de fiecare dată până la lacrimi.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Chiar dacă are 77 de ani, Burell spune că ar acea acum copii în grijă dacă soția sa ar mai trăi și speră că este important ceea ce au realizat.

Sursă: liveaction


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button