familieMarxism cultural

Mihai Gheorghiu, Coaliția pentru Familie: „Avem susținerea diasporei” Mesaj pentru cei nehotărâți cu privire la vot

La conferința de presă a Coaliției pentru Familie din 1 octombrie 2018, Mihai Gheorghiu, președintele Comitetului de Inițiativă Cetățenească pentru Revizuirea Constituției, a confirmat că există mesaje de susținere din diasporă pentru campania „DA la referendum”, un orășel spaniol cu 10.000 de rezidenți români și-ar dori chiar crearea unei secții de votare locale. Există multe inițiative locale care susțin campania pentru DA la referendum, a explicat el pentru Ziarul Lumina:

„Iniția­tivele locale sunt benefice, nu pot și nici nu trebuie să fie stopate. Singura noastră rugăminte este ca acestea să fie în tonul general al mesajelor noastre, pozitive și respectuoase față de orice persoană, contribuind în principal la informarea publicului românesc”.

Celor încă nehotărâți cu privire la vot, Mihai Gheorghiu le-a transmis:

„Multă lume abia află despre subiect și este bulversată de lucrurile negative și dezinformările răspândite. Cred că ceea ce ne poate scoate din indiferență este grija pentru soarta copiilor noștri. Interesul și soarta copilului nu mai sunt sigure într-o societate în care căsătoria, acest fundament al familiei, nu mai poate fi definită prin rolurile complementare ale femeii și bărbatului.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Să ne întrebăm ce se întâmplă dacă pierdem definiția conform realității. Întrebarea pe care trebuie să ne-o punem este: «Poate un tată în plus să țină loc de mamă? Sau încă o mamă să țină loc de tată?»

Această presupusă capacitate a definițiilor de a suporta orice nu cred că este valabilă și cu atât mai puțin pentru realitatea căsătoriei. În orice definiție există limite, mai ales când vorbim despre o clară delimitare a firescului”.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button