familie

Un asistent social i-a anunțat pe Maria și Mihai că vor rămâne sechestrați în instituțiile psihiatrice până în aprilie

de Redacția Stiripentruviata.ro

Terhi Tuominen, asistent social, i-a anunțat azi prin telefon pe Mihai și Maria „că li se prelungește perioada de detenție până în aprilie”, scrie Camelia Smicală pe Facebook. Ea califică acest fapt drept „tortură psihică” și spune că, în mod inexplicabil, asistentul social a sunat-o și pe Andreea, sora mai mare a copiilor, pentru a-i da vestea că nu-și va mai vedea frații câteva luni.

Camelia Smicală spune că această veste cade foarte prost pentru Andreea, care nu are nevoie de emoții suplimentare în perioada în care își pregătește Bacalaureatul și examenul de admitere la facultate.

Despre situația copiilor, românca a comentat: „Indiferent cum ar reacționa copiii, tartorii lor o vor întoarce împotriva lor: dacă se revoltă, spun că sunt bolnavi psihic, dacă încearcă să fie cuminți, vor spune că le este bine acolo. În realitate, nimeni nu ascultă copiii, iar Convenția Drepturilor Omului nu mai are altă valoare în ziua de azi decât în a apăra drepturile infractorilor”.

Camelia Smicală a oferit și un nou exemplu de corupție insituțională apărut în presa finlandeză: „Se pare că autoritățile finlandeze sunt deasupra legii și o pot încălca după bunul plac, fără a fi trași la răspundere. Dovada este că șeful brigăzii antidrog din Finlanda, Jari Aarnio, care a făcut timp de 15 ani trafic de droguri, a fost complice la crime, a fost prins abia în urma acțiunii unor jurnaliști de investigație. Timp de 15 ani, toate plângerile împotriva lui au rămas necercetate”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button