transexualitate

Tot mai multe persoane transgender regretă operația de schimbare de sex, dar sunt atacate de activiștii care cer decontarea ei din bani publici

de Robyn Dolgin, AmericanThinker.com via Lifesitenews.com
Traducerea: Prodocens Media

În mod surprinzător, militanții LGBT continuă campania de excludere a transsexualilor care vor să renunțe la tranziție și se identifice din nou cu sexul lor biologic, original. Charlie Evans (foto), o tânără din Marea Britanie, este una dintre victimele urii activiștilor LGBT.

A fost etichetată ca ,,trădătoare” doar pentru că și-a dorit în mod naiv să ajute adolescenții să evite ,,greșelile oribile” pe care ea spune că le-a comis la vârsta de 17 ani, când s-a decis să devină bărbat. Ea a început să trăiască atunci ca un băiat, purtând o fașă strânsă peste bust și răzându-și capul.

După ce Charlie Evans a apărut la un canal popular de televiziune, Sky News, în Marea Britanie, sute de persoane aflate în situația ei au contactat-o pentru a-i ajuta să-și recâștige identitatea sexuală și biologică originară.

Evans i-a supărat pe radicalii de stânga și mai mult după ce a fondat o asociație non-profit care-și afirmă scopul chiar prin numele ei: Detransition Advocacy Network („Rețeaua de promovare pentru cei care vor să renunțe la schimbarea de sex”). Ulterior, transsexuali din toată lumea i-au solicitat ajutorul.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Regretele ei și ale altora ca ea au apărut într-un moment sensibil pentru activiștii LGBT. Dă foarte prost să se afle că sute de transsexuali doresc să revină la sexul lor inițial, căci aceasta le poate compromite obiectivul de a obține mai mulți bani publici pentru procedurile de așa-zisă „schimbare de sex”.

Se pare că „foștii transsexuali” nu se încadrează în propaganda romanțată cu privire la „incluziunea de gen”. Ideologia pe care militanții de stânga vor să o impună în spațiul public nu trebuie să se împiedice în detalii tragice precum ruinarea sănătății și a vieții transsexualilor.

Organizația ACLU a spus răspicat ce doresc militanții trans: „Recunoașterea pe tot teritoriul Americii a faptului că procesul de schimbare de sex reprezintă servicii medicale de bază pentru persoanele trans și că nu ar trebui să se refuze achitarea lor din fondurile de asigurări de sănătate”.

Cei mai mulți politicieni știu ce vor activiștii și le cântă în strună – pe banii noștri.

Fostul guvernator al statului Massachusetts, Deval Patrick, i-a obligat pe contribuabili să subvenționeze operațiile de schimbare de sex prin extinderea acoperirii asigurărilor publice de sănătate oferite prin programul federal Medicaid. Și de ce să se oprească aici? Guvernatorul Patrick a fost lăudat de cei de stânga pentru avansul fără precedent al statului său în legislația cu privire la sănătate: asta însemnând că a vizat cele mai adânci buzunare din industria asigurărilor medicale.

Li s-a interzis și fondurilor private de asigurări medicale să refuze cererile persoanelor care suferă de tulburare de identitate de gen și vor să și-o trateze prin procedurile care conduc la schimbaree de sex.

Acesta este doar vârful icebergului. În statele Oregon și California, chiar și pacienții în vârstă pot opta pentru decontarea din bani publici a serviciilor de schimbare de sex (cererile sunt gestionate de la caz la caz, potrivit site-ului guvernului). Fără îndoială că ne putem aștepta la apariția iminentă a mii de pagini de legislație cu privire la subvenționarea acestor proceduri în 2020.

Contribuabilii trebuie să pună la îndoială mai mult decât subvențiile pentru operații de schimbare de sex, ei trebuie să se întrebe dacă politicienii lor sunt la curent cu riscurile serioase și de durată a procedurilor pe care le implică schimbarea de sex.

Un medic din Los Angeles a abordat subiectul periculosului tratament de dinaintea operației. ,,Un pacient căruia i se administrează doze puternice de hormoni în vederea schimbării de sex trebuie să ia în considerare consecințele potențial catastrofale ale perturbării complete a funcțiilor sale fiziologice”, spune el. FDA a primit deja 24.000 de rapoarte despre reacții adverse la hormonii de sex opus administrați „copiilor pacienți” pentru a le bloca intrarea la pubertate în vederea viitoarei operații de schimbare a sexului.

O organizație mondială din domeniul sănătății a recunoscut că tratamentele pentru schimbarea de sex ,,pot provoca tulburări corporale permanente care sunt, în general, ireversibile” (Asociația Profesională Mondiale pentru Sănătate Transgender – WPATH).

Studiile clinice scot la iveală minciuna referitoare la siguranța procesului de tranziție. Aceasta înseamnă că ideologia de gen nu va putea salva transsexualii care suferă și a căror sănătate e distrusă. Aceștia se vor confruntă și cu tulburări mai grave (inclusiv cancer, diabet, osteoporoză severă etc).

Presa relatează foarte rar mărturii despre persoanele care regretă schimbarea de sex.

Mike Penner, reporter la Los Angeles Times, a devenit Christine Daniels după operația de schimbare de sex. Colegii l-au acceptat, chiar și după ce Mike a decis să revină la sexul inițial. În mod tragic, jurnalistul a devenit apoi o altă statistică transgender: s-a sinucis in 2009.

Numărul acestor cazuri crește, potrivit website-urilor non-profit. Walt Heyer, care și-a făcut operația de schimbare de sex iar ulterior a revenit la sexul biologic, crede că fenomenul este mult mai răspândit decât ceea ce ajunge la cunoștința publicului. Acesta este motivul pentru care a lansat website-ul https://sexchangeregret.com.

,,Oamenii nu se bucură de viață după ce se supun operației de schimbare de sex”, afirmă Heyer pentru National Review. „Așa că tot timpul este tulburător pentru mine și mă întreb de ce am plăti pentru ceva care ne va dăuna mai mult decât dacă am lăsa anaotmia în pace și ne-am ocupa de componenta psihologică”, explică el.

În cea de-a șasea carte a sa, Supraviețuitorii Vieții Transexuale, Walt Heyer prezintă 30 de mărturii de la oameni care regretă schimbarea de sex, oameni păcăliți de ceea ce autorul numește „mania trans”. Cel mai dureros este că supraviețuitorii povestesc cum au fost presați pe rețelele de socializare, bruftuluiți din motive de corectitudine politică, uneori chiar de autoritățile școlare.

Blair, care deține un Record Mondial Guinnes pentru cele mai multe „operații de schimbare de sex”, s-a supus în mod șocant unui număr de 167 de proceduri. El și alții demonstrează că mișcarea transgender a devenit o industrie în care se fac bani într-un mod dezgustător. Nimic din toate acestea nu se găsește pe ,,blogul apărătorilor drepturilor omului” de la organizația ACLU.

O mențiune pentru contribuabili: În general, plătitorii de taxe și prime de asigurare nu cunosc costurile procedurilor de schimbare de sex. Iată costurile subvenționate de stat: operația de schimbare,,de la bărbat la femeie”, costă între $25.000 și $50.000 și include eliminarea testiculelor, mărirea bustului și „chirurgie estetică genitală”; iar schimbarea chirurgicală ,,de la femeie la bărbat” costă de la $30.000 la $50.000 și include mastectomia (tăierea sânilor), reconstrucția toracică, reducerea areolară (a sfârcurilor sânilor) și „chirurgia genitală”.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button