opinii

„Toleranților!” Sau de ce nu trebuie să ajungă niciodată progresiștii la putere

de Anghel Buturugă, Facebook

Mihai Gheorghiu atacat verbal la emisiune [de un cameraman TVR! – n.red.], Catalin Vasile blestemat sa-si vada familia ucisa in fata ochilor sai, alti suporteri ai referendumului blestemati la randu-le de …atei.

Feministe fandosite care umilesc categorii intregi si persoane publice, defaimandu-le intr-un stil incalificabil. La TV, in emisiunile pe tema, oponentii referendumului sunt, invariabil, cu tafna, superiori, intrerup brutal oponentii, se stramba cand ceilalti iau cuvantul.

Ce se intampla? Chiar au luat-o in asa hal razna? „Progresistii” se auto-gratifica prin umilirea celorlalti. Pur si simplu ei se simt indreptatiti sa ii atace, defaime, agreseze pe ceilalti, abia pastrand aparentele (nu intotdeauna). Si asta pentru ca ceilalti, majoritari astazi, vor sa-si spuna parerea despre casatorie.

Aceasta reactie arata cat de necesar e referendumul. Si mai arata ca „progresistii” nu trebuie sa ajunga niciodata la putere. La ce nivel de ura galgaie in ei, se vor razbuna cumplit. Oricum o fac deja, cu resursele disponibile astazi, dar sa ii vezi la putere si cu sprijin puternic extern…

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Citește mai multe opinii de Anghel Buturugă

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button