dizabilităţifamiliesindrom Down

Tânăr de 23 de ani cu sindrom Down declarat Întreprinzătorul Anului de către Ernst&Young

John Cronin, 23 de ani, cofondator al John’s Crazy Socks, a câștigat recent premiul pentru  Întreprinzătorul Anului acordat de Ernst&Young. 

Cronin este primul om de afaceri cu sindrom Down care primește o astfel de distincție. Firma lui Cronin vinde ciorapi și felicitări, iar recent a lansat gama de „ciorapi patriotici”.

Cronin a intrat în afaceri deoarece a dorit să lucreze împreună cu tatăl lui. Ideea lui a fost să creeze ciorapi  ieșiți din tipar.

În primul an al afacerii vânzările au fost de 1,7 milioane dolari, ajungând la 5,5 milioane în al doilea an. Prestigiosul premiu răsplătește rezultatele obținute de Cronin în calitate de întrepreprinzător, om de afaceri și filantrop.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursă: foxnews.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button