criza de sarcină

Susține și tu, alături de Chef Adi Hădean, trusoul unui bebeluș! Campanie și bal caritabil: Ajută o mamă!

adihadean-mame

Chef Adi Hădean susține mamele cu risc social. Alătură-te campaniei! Iată ce a scris celebrul Chef și îndrăgitul blogger culinar pe pagina sa de Facebook:

Indiferent de direcția în care a evoluat societatea și indiferent de cât de mult se implică un tată în creșterea copiilor săi, este foarte clar că legătura dintre mamă și copil este mult prea subtilă și mult prea puternică pentru a putea fi întrecută de orice altceva. Din acest motiv, că ne place sau nu, cea mai mare greutatea în creșterea unui copil cade pe umerii mamei. Nu spun că-i absolut adevărat, spun că asta am observat eu, așa că sprijin evenimentul Bal Caritabil „Flori de Speranțӑ” și vă încurajez să susțineți și voi mamele cu risc social din România, cumpărând un trusou de nou născut.

 

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button