avortcriza de sarcină

Dragă Paxton Smith, femeie puternică ești când rămâi cum te-a creat Dumnezeu și rămâi în adevăr / Mărturii despre criza de sarcină #104

de Redacția Stiripentruviata.ro

Toni McFadden, o angajată a organizației Students for Life of America a transmis marți un mesaj care se viralizează pe Facebook. Este adresat lui Paxton Smith, șefa de promoție care a susținut la absolvire un discurs pro-avort.


Fiicele mele,

Vă rog să nu vă lăsați impresionate de fete ca Paxton Smith (șefa de promoție care a promovat avortul în discursul de absolvire – n. ed.). Poate că are capacitatea de a înșira cuvinte care sunt rezultatul emoțiilor, dar, dacă nu sunt întemeiate pe adevăr, nu fac decât să distrugă.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Știu asta din experiență personală. Eram spre sfârșitul liceului când am făcut o mare greșeală, pe care o voi regreta toată viața.

Am crezut și eu cândva în minciunile pe care d-ra Smith le-a repetat în discursul ei de absolvire. Când am aflat că eram însărcinată, mi s-a părut că mi se răpeau toate visele, planurile și aspirațiile.

Acum, însă, știind ceea ce știu, îmi dau seama că acestea nu erau decât niște sentimente și impresii. Sentimentele se schimbă, dar adevărul nu.

Ca o adolescentă imatură, am crezut în minciuna că, dacă pun capăt vieții copilului meu, îmi voi recăpăta visele, planurile, aspirațiile.

După ce am luat niște pastile otrăvitoare, pentru a pune capăt vieții copilului care a fost fratele sau sora ta, nimic din toate acestea nu s-a întâmplat. Nu mi-am mai recăpătat nimic.

Totul fusese o minciună. În mine s-a așternut regretul, dar l-am ascuns repede și bine, ca să pot supraviețui.

Nu este nimic natural în a lua viața propriului copil. Indiferent cât de emancipat face d-ra Paxton să sune asta. Realitatea este că nu am avut nici un drept să iau viața copilului meu nevinovat de dragul unui beneficiu egoist.

Ultimul lucru pe care mi-l doresc ar fi ca fetele mele frumoase să creadă această minciună. Femeie puternică ești când rămâi așa cum te-a creat Dumnezeu fără să te simți vinovată pentru asta. Femeie puternică ești când rămâi în adevăr, chiar dacă lumea încearcă să te convingă să trăiești în minciună.

Mă rog ca d-ra Paxton să ajungă cândva să-și folosească darul inteligenței – și să o facă pentru a apăra viața, nu pentru a promova moartea.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button