avort

SUA: Retragerea finanțării Planned Parenthood poate însemna 500 de milioane de dolari în plus pentru Centrele de Sănătate Federale

health centers

Students for Life, organizație studențească pro-viață din SUA, explică faptul că rețeaua-gigant de centre de avort Planned Parenthood nu îndeplinește standardele de profesionalism pe care Centrele Federale Calificate de Sănătate sunt obligate să le respecte.

Jumătatea de miliard de dolari care până acum mergea, pe criterii politice, către așa-zisele „clinici” de avort, organizate în rețeaua federală Planned Parenthood, poate finanța de acum clinici unde se furnizează servicii de sănătate profesioniste, diversificate și reale:

Citește și Scandalul Planned Parenthood

fqhc

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button