avortcriza de sarcină

Avorturi regretate: „Timp de ani de zile, mama a avut aproape noapte de noapte același coșmar” / Mărturii despre criza de sarcină #39

 

Cel mai important lucru pentru mine azi este să sprijin femeile însărcinate să-și nască și să-și crească copiii. Dar nu vreau să scriu aici povestea mea, ci o altă poveste care m-a influențat, totuși, în mod mai mult sau mai puțin direct. Sunt sigură de asta.

Cu câțiva ani în urmă, mama mi-a povestit că, timp de ani de zile, a avut aproape noapte de noapte același coșmar care o făcea să se trezească cu o transpirație rece și cu bătăi accelerate ale inimii.

Visa că aude din dulap scâncete de copil și, deschizând dulapul, vedea multe cutii de pantofi în care se aflau, ca în niște sicrie, copii mici aproape morți, slabi, sfârșiți de foame.

S-a întâmplat că, odată, i-a mărturisit soacrei ei despre numeroasele sale avorturi, despre acest coșmar și starea ei de zbucium sufletesc

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Bunica a dojenit-o, dar a încredințat-o că vor trece coșmarurile, căci va plăti 40 de slujbe să fie pomenită în Sfânta Liturghie pentru iertare de păcate.

Într-adevăr, la sfârșitul celor 40 de liturghii, mama a simțit o ușurare și o rărire considerabilă a frecvenței visului.

Poate vă întrebați de ce nu a mers mama la Biserică, de ce nu a sfătuit-o bunica să meargă la spovedit, să caute un duhovnic. Pentru că mama era reformată nepracticantă.

După ce a ieșit la pensie, a găsit pace și liniște sufletească în biserica ortodoxă din satul în care s-a retras. Însă, după un timp, a realizat că îi lipsea ceva foarte important: nu se putea spovedi și împărtăși cu Sfântul Trup și Sânge al Mântuitorului. S-a hotărât să se boteze.

Deși prin taina botezului îi erau iertate toate păcatele de până atunci, mama și-a dorit să se spovedească la preotul din sat pentru ca acesta, devenindu-i duhovnic, să o cunoască mai bine.

În noaptea care a urmat primei ei spovedanii și împărtășanii, mama visează ceva: se deschide ușa casei și, într-o lumină orbitoare de vară, intră un grup mare de tinere fete și băieți, toți cam de 18 ani. Mama simte că aceștia sunt copiii ei. Din grup se desprinde un băiat care îi spune: „Suntem copiii tăi, mamă. Nu te speria. Am venit să-ți spunem că te-am iertat”.

Bun ești, Doamne, bun!

O.M., Cluj-Napoca
Sursa: AvorturiRegretate.ro

Citește mai multe mărturii despre criza de sarcină


Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii
sau îndemnând persoanele cunoscute
care au trecut prin criză de sarcină să trimită mărturii la 101marturii@gmail.com

Mărturiile se vor publica la FemeiFericite.com sau AvorturiRegretate.ro
Numele și datele personale nu vor fi făcute publice decât la cerere.


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button