avort

SUA, investigație video undercover: Planned Parenthood NU oferă îngrijirea prenatală invocată pentru a primi finanțare de la stat

planned-parenthood

Planned Parenthood, cel mai mare lanț de clinici de avorturi din SUA, responsabil pentru circa 330.000 de avorturi anual, justifică cei circa 500 milioane de dolari pe care îi primește anual ca finanțare de la stat prin faptul că oferă servicii unui număr foarte mare de femei, inclusiv îngrijire prenatală.

O investigație undercover făcută de Live Action a arătat că și această afirmație este o minciună, la fel ca cea despre mamogramele pe care Planned Parenthood le-ar oferi.

Live Action a sunat la telefon sau a mers direct la 97 de clinici Planned Parenthood care fac parte din toate cele 41 de centre regionale PP aflate în state în care sunt legale înregistrările sau filmările cu camera ascunsă.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Din 97 de clinici, în 92 de clinici nu se oferă îngrijirea prenatală invocată de Cecile Richards, președinta Planned Parenthood, sau de actrița Scarlett Johansson!

Funcționarii de la clinici au dat răspunsuri năucitoare. O angajată a spus că numele de „Planned Parenthood” (parentalitate planificată) este „înșelător” și că e vorba despre o „înșelătorie”, căci PP nu se ocupă cu îngrijirea prenatală, ci cu avortul. Alta a spus că o femeie care caută îngrijire prenatală mai bine să se adreseze la Centrul de sprijin pentru femeia în criză de sarcină CareNet din localitate.

Clipul care sintetizează răspunsurile este intitulat „Înșelătoria îngrijirii prenatale” și face parte dintr-o serie de clipuri rezultate ale investigației PP intitulată „Corporația Avortului”.

„Planned Parenthood susține că este un campion al îngrijirii sănătății femeilor, dar îngrijirea prenatală, care este un serviciu esențial pentru femeile însărcinate, este practic inexistentă”, a declarat Lila Rose, Președinte și Fondator al Live Action, organizație care a investit 500.000 $ într-o campanie publicitară online pentru a promova seria de clipuri video „Corporația Avortului”.

Președintele Trump a promis că va stopa finanțarea Planned Parethood dacă continuă să facă avorturi.

Iată alte răspunsuri elocvente pentru înșelătoria îngrijirii prenatale:

Planned Parenthood oferă avorturi, așa că nu oferim îngrijire prenatal.

(PP Tempe, Arizona)

„Ne-am specializat în avorturi”. Planned Parenthood face ecografii „pentru a vedea în ce lună de sarcină” sunt femeile gravide care doresc să facă avort, nu pentru a oferi îngrijire prenatală.

(PP Farmington, New Mexico)

Mesajul care rulează când ești pus în așteptare la telefon este că PP poate „avea grijă de toate nevoile dumneavoastră de sănătate a reproducerii”, cum ar fi „de îngrijire prenatală”. Dar angajatul care a răspuns a spus că PP Virginia Beach nu oferă îngrijiri prenatale și nici birourile din Hampton, Richmond și împrejurimi nu oferă.

(PP Virginia Beach, Virginia)

M-aș uita pe Internet dacă se găsește ceva prin preajmă

(PP Council Bluffs, Iowa)

„Noi nu ne ocupăm de femeile însărcinate să le oferim îngrijire prenatală. Noi ne ocupăm de femeile gravide, cum, știți, dacă acestea au în vedere alte opțiuni”. Urmează explicații despre oferta de avort medicamentos.

(PP Sante Fe, New Mexico)

PP nu oferă niciun fel de servicii de îngrijire prenatală în Oregon sau Washington – pentru că nu avem licență pentru a face asta în Oregon sau Washington.

(PP Bend, Oregon)

„Este clar că, în ciuda afirmațiilor, avortul este prioritatea și singura opțiune pentru femeile însărcinate care merg la Planned Parenthood”, a declarat Lila Rose. Șefa organizației Live Action a adăugat că „Planned Parenthood va răspunde așa cum face de obicei, prin negarea rezultatelor copleșitoare ale acestei anchete”.

Săptămâna trecută, Live Action a lansat înregistrări care arată că Planned Parenthood nu raportează traficanții de copii pentru sex autorităților locale, așa cum a pretins în 2011. În acel an, o serie de investigații ale Live Action au arătat că Planned Parenthood ajută traficanții și abuzatorii de copii.

Alte investigații ale Live Action au arătat că Planned Parenthood și industria avortului oferă avorturi selective în funcție de sexul copilului, acoperă abuzul sexual asupra minoriloracceptă donații motivate rasial și diseminează informații medicale eronate.

Surse: LifeSiteNews.com

Citește și Miliardarul pro-avort George Soros a inițiat o campanie de anulare a legislație pro-viață în peste 40 de state din întreaga lume

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button