avort

Miliardarul pro-avort George Soros a inițiat o campanie de anulare a legislației pro-viață în peste 40 de state din întreaga lume

soros georgica

George Soros, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, cu o avere estimată de Forbes la 24,9 miliarde de dolari, a inițiat un plan de trei ani, pentru perioada 2016-2019, pentru a anula legislația pro-viață din Irlanda și din alte țări, în special catolice.

De ce ținta principală este Irlanda? Documentul, publicat de DCLeaks.com, explică efectul de domino scontat:

Cu una dintre cele mai restrictive legi ale avortului din lume, o victorie acolo [în Irlanda] ar putea avea un impact în alte țări puternic catolice din Europa, cum ar fi Polonia, și ar oferi dovada atât de necesară că schimbarea este posibilă, chiar și în locuri extrem de conservatoare.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Documentul prezintă obiectivele campaniei astfel:

să dilueze, să atenueze și să anuleze valul de legi de recunoaștere a fătului ca persoană umană și amendamente constituționale … [și să inițieze] un set robust de organizații non-guvernamentale care să avanseze și să apere drepturilor sexuale și reproductive și să injectarea nouă gândire și noua strategie în teritoriu.

Cora Sherlock, de la organizația irlandeză Pro-Life Campaign, a declarat despre această inițiativă:

Nu este o surpriză faptul că grupurile internaționale pro-avort încearcă să impună agenda lor Irlandei. Rezultatele excelente ale Irlandei în privința siguranței și sănătății femeilor în timpul sarcinii, fără a recurge la avort, este o sursă majoră de jenă pentru militanții pentru avort, deoarece ea subminează complet argumentul că avortul le ajută într-un fel pe femei.

Mii de cetățeni irlandezi sunt în viață astăzi, datorită acestei legi. În plus față de aceasta, Irlanda a demonstrat că este posibil să interzică avortul și să fie, de asemenea, un lider mondial în protejarea vieților femeilor însărcinate.

Documentul prevede campanii similare și înființarea de ONG-uri locale în peste 40 de țări, cu personal local, care să cunoască contextul local, oportunitățile și principalele personalități, și identificarea „unei noi generații de lideri care să infuzeze energie”.

Un purtător de cuvânt al organizației lui Soros, Open Society Foundation, cu sediul la New York, nu a comentat asupra conținutului documentului, dar a confirmat că o serie de documente interne „au fost publicate după ce au fost luate de pe o comunitate on line care funcționa ca resursă pentru staff, membrii consiliului director și partenerii din lume”.

Zonele vizate de strategie sunt: Europa Occidentală, Europa de Est, Caucazul de Sud, Asia, Africa, America Centrală și America de Sud.

Surse: Life News, CNA 

Citește și Revoluțiile lui Soros continuă: 90 milioane de dolari au primit o parte dintre organizațiile care au realizat Women’s March în perioada 2000-2014

Citește și Washington, DC: Women’s March este marșul pro-avort al industriei avortului deghizat în marș pro-femeie

Citește și SUA, investigație video undercover: Planned Parenthood NU oferă îngrijirea prenatală invocată pentru a primi finanțare de la stat

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button