Marxism cultural

Știți ce este cel mai comic la «socialism»? Parcă nu ar fi existat, dom’le!

El a fost numit: marxism, marxism leninism, stalinism, maoism, trotkism, castrism, guevarism, bolsevism, ceausism, fascism, nazism, doar-doar i s-o pierde numele adevarat.

Chiar si aluia din Suedia i se spune „socialism suedez” abia de ceva timp, pentru ca pana atunci i se spunea „modelul suedez”.

Acum i se spune progresism, liberalism, globalism.

Daca pe undeva se va lasa cu o dictatura nasoala, va prelua imediat numele dictatorului respectiv: X-ism.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

De unde deducem ca socialismul este inevitabil bun, doar idealurile lui sunt, din cand in cand, intinate de cate un nebun care reuseste sa impuna cu forta modelul omului socialist in societatea respectiva.

Deduc ca socialismul este perfect cat timp se intampla pe sestache, pas cu pas, tip-til, dupa modelul broastei fierte in oala.

Pofta buna!

Sursa: Facebook


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button